Life Success Coach | Sven Veenstra | Over Sven Veenstra
7180
page-template-default,page,page-id-7180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Sven Veenstra

Sven Veenstra is Life Success Coach en (online) serial entrepreneur. Sinds 1997 heeft hij zich verdiept in alles wat met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap te maken heeft. Hij volgde diverse trainingen seminars en opleidingen in binnen- en buitenland. Hij is opgeleid door vele ‘goeroes’ op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, business, marketing en spiritualiteit. Hij las honderden boeken over verschillende onderwerpen en schoolde zichzelf in bijna alle succestechnieken die er zijn.

Sinds 2006 deelt hij zijn inzichten en kennis online met anderen via cursussen, ebooks en high end coaching programma’s. Sinds 2008 coacht en begeleidt hij ondernemers, auteurs, coaches en trainers om meer uit zichzelf en hun business te halen. Sven wordt daarom vaak ‘de coach achter de coach’ genoemd.

Sven Veenstra heeft de afgelopen 15 jaar meer dan 87.000+ mensen getraind en gecoacht.

blog_header_kleinSven heeft het talent om mensen op een positieve manier te beïnvloeden. Niet kortstondig, maar voor een langere tijd. Zijn creativiteit, gedrevenheid en passie voor het leven werken aanstekelijk. Het is zijn passie om kennis en inzichten te vinden die de kwaliteit van het leven sterk verbeteren. De producten en diensten die hij aanbiedt staan dan ook in het teken van Persoonlijk Groei en Spiritueel Ondernemen.

Sven is een ‘Serial Online Entrepreneur’.

Hij is de initiatiefnemer van o.a. TrainYourBrain.tv, Top Trainers Academie, Marketing Revolution en Bewustzijn.tv. Alleen Train Your Brain heeft op dit moment al meer dan 25.000 members. Hij zet deze programma’s, websites’s en bedrijven op met een minimale investering en op eigen kracht. Er staan nog tientallen andere ideeën in de kast. Deze worden in de komende jaren 1 voor 1 ontwikkeld en in de markt gebracht. Sven behoort tot een internationaal netwerk van toptrainers en succesvolle ondernemers die regelmatig ‘master minden’ om elkaar te ondersteunen in business en prive.

lifeseminarpicture1

Sven Veenstra is een man met focus en een missie!

Sven weet wat hij wil bereiken. En als het aan hem ligt, inspireert hij miljoenen mensen hetzelfde te doen: “Neem je eigen verantwoordelijkheid, blijf jezelf ontwikkelen, volg je droom, onderneem actie en lever een bijdrage!” Zijn missie is dan ook: “Het creëren, inspireren en bekrachtigen van Persoonlijke Vrijheid door middel van seminars en multimedia

Volg Sven Veenstra op zijn persoonlijke weblog en bekijk zijn producten of diensten. Laat je inspireren, maar wees gewaarschuwd:

Sven’s passie werkt aanstekelijk! ;-)

[survey_funnel key=survey_funnel_58d3adb909c]